Privacyverklaring – Freedom Tour 2019

 

Freedom Tour 2019 app

Privacyverklaring

 

Gegevensbescherming

U maakt gebruik van de door kabouterprogrammatuur ontwikkelde app van de Freedom Tour 2019. Het gebruik van deze app is mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke gegevens. Wij verzamelen met deze app geen persoonlijke gegevens van u.

 

Google Maps

In deze app maken wij gebruik van Google Maps (API) voor het weergeven van interactieve landkaarten. Zodra u een pagina bezoekt waarin een kaart van Google Maps is verwerkt, wordt informatie over uw gebruik van onze app (zoals uw IP-adres en mogelijk uw locatie) verzonden naar servers van Google in de VS en daar opgeslagen. Google kan deze informatie doorgeven aan derden, voor zover wettelijk vereist of aan diegene die deze gegevens namens Google verwerken. Voor zover wij weten zal Google uw IP-adres en locatie niet koppelen aan andere gegevens van Google. Wij hebben geen invloed op deze gegevensoverdracht.

Klik hier voor de Privacy handleiding voor Google producten

Klik hier voor het privacy beleid van Google

 

Microsoft App Center

In deze app maken wij gebruik van Microsoft App Center Crash Reporting voor het rapporteren van technische problemen in de app. Mocht de app onverwacht stoppen met functioneren, dan zal de volgende keer dat de app gestart wordt gevraagd worden of een anoniem rapport over het probleem verstuurd mag worden. Indien u toestemming geeft, zal een rapport (met gegevens zoals type telefoon, bedrijfssysteem en versie) verstuurd worden naar servers van Microsoft en daar opgeslagen. Microsoft kan deze informatie doorgeven aan derden, voor zover wettelijk vereist of aan diegene die deze gegevens namens Microsoft verwerken. Wij hebben geen invloed op deze gegevensoverdracht.

 

Vragen en contact

Heeft u nog vragen over deze app, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.