Projecten

 

Ons werk

Waar we trots op zijn

VR Hero

Voor een Amerikaanse producent van AED-apparaten hebben we een Virtual Reality Player app gemaakt. Hiermee kun je in een VR-omgeving leren hoe je iemand moet reanimeren. De filmpjes worden afgespeeld met een "gaze" functionaliteit, waarmee je door simpelweg naar een knop te kijken, het VR-filmpje kan laten afspelen.

Evenement app

Speciaal voor de Nijmeegse Fiets4daagse ontwikkelde wij een praktische evenementen-app.
De app zorgt ervoor dat de deelnemers alle informatie bij de hand hebben op hun telefoon of tablet. Zo kunnen de deelnemers makkelijk toegang tot de kaarten krijgen, alle e-bike oplaadpunten vinden, informatie over de omgeving lezen en kunnen ze op elk moment zien waar ze zich bevinden op de route. Zelfs aan een lekke band of pech met de fiets is gedacht, vanuit de app kan iedereen meteen contact opnemen met de fiets pechhulp. Bekijk de app in de Appstore of Playstore.

Kleuterliedjes

Gezellig samen kleuterliedjes zingen. In de klas via het Digibord, of gewoon thuis samen met oma. Dankzij de karaoke-functionaliteit leren kleuters op een speelse en leuke manier de teksten en melodie van allerlei bekende Nederlandse kleuterliedjes.
Bekijk de app in de Appstore of Playstore.

 

Incasso app

Voor een incasso-organisatie hebben we een app gemaakt, die hun klanten helpt bij het leggen van contact over de brieven die zij hebben gekregen. Juist voor deze klanten is de communicatie die zij ontvangen van deze organisatie vaak onderdeel van een complex traject.
De app helpt hen en moedigt aan om met de vragen hierover in contact te treden. Voor de incasso-organisatie vormt de app  een extra communicatiekanaal met haar klanten.

Bonnetjes app

Zo hebben we een app ontwikkeld voor een softwarehuis gespecialiseerd in online boekhouden voor verenigingen. Met de app kunnen declaraties ingediend worden, simpelweg via het maken van een foto van het bonnetje.
De app is direct gekoppeld met de boekhouding. Gebruikers kunnen zo snel en gemakkelijk declareren.